експресбанк Моля изчакайте
EN

Societe Generale по света

 

Societe Generale (SGGroup) е една от най-големите европейски финансови групи. Базираща се на диверсифициран банков модел, Групата съчетава финансова стабилност и успешна стратегия за устойчиво развитие. SG се стреми да бъде еталон за лично отношение към клиента на всички пазари, където присъства, избирана заради качеството си на банковите продукти и услуги, както и отдадеността на своя екип.

 

Близо 160,000 служители, базирани в 77 страни, съпътстват повече от 33 милиона клиенти ежедневно. Екипът на SocieteGenerale предлага консултации и услуги на индивидуални, корпоративни и институционални клиенти в три основни бизнес направления:

  • Банкиране на дребно във Франция с клоновата мрежа на Societe Generale, Credit du Nord и Boursorama;

  • Международно банкиране на дребно, с присъствие в Централна и Източна Европа и Русия, Средиземноморския басейн, Суб-сахарска Африка, Азия и задморските територии на Франция;

  • Корпоративно банкиране със световен опит в инвестиционното банкиране, финансовите и световните пазари.

 

Societe Generaleсъщо така е значителен играч в специализирано финансиране и застраховане, частно банкиране, управление на активи и ценни книжа.

 

Групата се включва и в основните международни социално-отговорни инвестиционни индекси: FTSE4Good, ASPI, DJSI World и DJSI Europe.

 

За повече информация можете да ни последвате в twitter @societegenerale, или да посетите нашия уебсайт www.societegenerale.com.