експресбанк Моля изчакайте
EN

Асоциирани дружества


“СОЖЕЛАЙФ България”:
 
“СОЖЕЛАЙФ България” е животозастрахователна компания, учредена през месец юни 2007 г. от Societe Generale Експресбанк и SOGECAP, бизнес поделението за застрахователна дейност на Групата на Societe Generale по света.
 
Основната цел на компанията, съгласувана с Комисията за финансов надзор, е да предлага всички животозастрахователни продукти в съответствие със стратегията и нуждите на Societe Generale Експресбанк. „СОЖЕЛАЙФ България” предоставя възможност на Банката да се възползва от всички привилегии на застрахователния бизнес с подчертано ориентиран фокус върху потребителите и продукта и в услуга на клиента, с отделено голямо внимание на сигурността и доброто управление на риска.
 
„СОЖЕЛАЙФ България” се управлява от Борд на директори и мениджъри с опит в застрахователния и банковия сектор. Изпълнителен директор на компанията е г-н Дамиен Марешал, който има богат опит като банков мениджър и застрахователен специалист.
 
Основни Дейности:
 
Фокусът на „СОЖЕЛАЙФ България” е както върху индивидуалните, така и върху корпоративните животозастрахователни продукти чрез голяма мрежа от индивидуални и корпоративни клиенти:

 • групова рискова застраховка Живот на кредитополучатели
 • спестовни застрахователни програми
 • групови рискови програми за компании и служители.

Индивидуално приемане за застраховане с максимална грижа за клиента

От 2015 г Сожелайф вече работи в партньорство с  внимателно селектирани медицински центрове в 6 големи града в България (Варна, Плевен, София, Русе, Бургас и Пловдив.) Там всички клиенти могат да извършат безплатно изследванията, необходими за приемането им за застраховане, с приоритетно внимание и грижа от медицинския персонал.

Допълнителна информация относно тази услуга на Сожелайф може да намерите в брошурата за медицински изследвания.

 
Застрахователни претенции и жалби:
 
В прикачения файл можете да намерите Вътрешните правила за дейността по уреждане на застрахователни претенции и жалби по Застрахователни договори на ЗАД Сожелайф България, приети от Борда на Директорите и одобрени от Комисията за Финансов Надзор.
 
 
Можете да се свържете с нас:
 
Централен офис:
 
Възраждане, ул. Осогово 38-40, сграда Кристал, етаж 4
София 1303, България
 
E-mail и телефонни номера:
 
За клиенти и обслужване на клоновата мрежа (Въпроси относно продуктите / Приемане за застраховане/ Претенции):
 

За Външни партньори:

Оперативен лизинг от ALD Аутомотив
Оперативен лизинг с пълно сервизно обслужване от АЛД Аутомотив

АЛД Аутомотив е част от групата на Сосиете Женерал Груп. С директното си представителство в 39 страни и автопарк от над 1 милион автомобили, АЛД Аутомотив е световен лидер в предоставянето на услугата оперативен лизинг на автомобили.

АЛД Аутомотив предлага оптимизирани решения, осигуряващи рентабилно управление на вашия автопарк, надеждни и висококачествени услуги във всички страни.

Наша основна цел е да предоставим на нашите клиенти завършено 360° решение, което да бъде създадено според най-високите стандарти на качество и целящо да отговори на всички ваши очаквания. АЛД Аутомотив ще ви помогне да оптимизирате общата стойност на вашия автопарк, да имате по-добър поглед върху всички разходи и пълен контрол върху паричния поток, защото всичко ще бъде сведено до една фиксирана, месечна вноска.

С нас, вие ще можете да се фокусирате върху основния си бизнес, докато ние ще поемем грижата за вашия автопарк и отговорността за вашата мобилност и комфорт.

Нека шофираме заедно!

 

Нашите предимства:

 • Вие имате фиксирани разходи за поддръжка на вашия автомобил за периода на договора, освобождавате се от риска свързан с поддръжката.
 • Вие се възползвате от специалните цени на предлаганите услуги и закупените автомобили благодарение на нашите умения да преговаряме.
 • Ние ви осигуряваме качествени ремонти в избрани от нас сервизи и намаляване на разходите, свързани с времето, в което автомобилите не са в движение.
 • Вие редуцирате разходите свързани с потребление на гориво, сезонна смяна на гуми и повишавате сигурността за водачите на превозни средства.
 • Благодарение на нашите интегрирани решения за непрекъсната мобилност на вашите служители, вие може да разчитате, че те ще бъдат 24/7 в движение.
 • Вие получавате професионална консултация за развитие и оптимизация на вашия автопарк, адаптирана спрямо вашите нужди и бизнес обстоятелства.
 • Вие може да се концентрирате върху вашия основен бизнес, ние ще се погрижим за всичко останало.

 

Услугите, които предлагаме:

 • Финансиране
 • Регистрация и доставка
 • Застрахователни услуги
 • Поддръжка на автомобила
 • Сезонна смяна на гуми
 • 24/7 Пътна помощ
 • От Врата до Врата
 • Заместващ автомобил
 • Консултиране и бизнес анализи

 


За контакти:
АЛД Аутомотив ООД
бул. Ал. Стамболийски 73
София 1040
България

 

Тел. +359 (2) 8026120
Факс +359 (2) 8026155

www.aldautomotive.bg