експресбанк Моля изчакайте
EN

Новини

 • Предстоящи промени в тарифата за индивидуални клиенти от 15 февруари 2019

  Уважаеми клиенти,

   

  С двумесечно предизвестие, представяме промени в таксите и комисионите за индивидуални клиенти, които ще влязат в сила от 15 февруари 2019 г.

  За да отговорим на Вашите очаквания за лесен достъп до съвременни услуги, продължаваме да насърчаваме дигиталната трансформация- таксите за електронни операции остават непроменени от няколко години (плащане с карта, преводи през интернет банкиране), но се увеличават таксите за касови операции и преводи подадени в офис на банката.

  Всички промени можете да намерите тук. Пълната тарифа на банката ще откриете тук.

  За да се възползвате максимално ефективно от условията на Сосиете Женерал Експресбанк, Ви препоръчваме да плащате с дебитна или кредитна карта без такса в страната. Всички клиенти, които използват банков пакет или разплащателна сметка запазват месечните си такси и могат да поддържат допълнително Спестовна сметка- без такса за поддръжка. Обръщаме внимание, че преводите през интернет и мобилно банкиране стават със 70% по-евтини в сравнение с преводите, наредени в офис на банката.

   

  В случай, че не сте съгласни с промените, Вие имате право да прекратите незабавно договора си за платежна сметка  и съпътстващите го договори, преди датата на която промените да влязат в сила, без да дължите разноски и обезщетения.

   

  С уважение

  Екипът на Societe Generale Експресбанк