експресбанк Моля изчакайте
EN

Новини

 • МУТАНТ ПРЕВЗЕМА ОФИС „ПРЕСЛАВ“

  НЕСТАНДАРТНА ПОП-ЪП* ИЗЛОЖБА ОТВАРЯ ВРАТИ САМО ЗА ЕДИН УИКЕНД

  Този петък, събота и неделя (20-и, 21-и, 22-и юли) офис „Преслав“ на Сосиете Женерал Експресбанк във Варна (на ул. „Преслав“ № 69) ще бъде временно трансформиран в изложбено пространство.

  За да го превърнем в галерия за уикенда, ще се наложи в петък (20.07.) да затворим централния салон на офиса. На Ваше разположение ще са салоните отляво и отдясно на централния вход, които ще работят нормално и ще обслужват клиенти.

  Ако желаете, бихте могли да посетите и другите близки до ул. Преслав 69 офиси на банката:

   - Офис Булаир 

  бул. Христо Ботев 18 , Варна 9000 

  - Офис Транспортна 

  пл. Славейков 4/6 , Варна 9000   

  - Офис Владислав 

  бул. Вл. Варненчик 92 , Варна 9000 

  Офис Булаир 
  бул. Христо Ботев 18 , Варна 9000 Офис Булаир 
  бул. Христо Ботев 18 , Варна 9000 Офис Булаир 
  бул. Христо Ботев 18 , Варна 9000 

  Благодарим Ви за разбирането и Ви очакваме на поп-ъп изложбата „Мутант – втора природа за материал, форма, тема“. Ще представим тринадесет млади и утвърдени български автора, които живеят и творят на различни места в България и Европа. Ще покажем над четиридесет разнообразни произведения, които представят тривиални наглед предмети - дреха, бижу, декоративна фигура - по оригинален и необичаен начин.

   

  „Мутант – втора природа за материал, форма, тема“ ще бъде на Ваше разположение на 20.07 от 18:30 до 23:00 ч. и уикенда (21.07 и 22.07) от 10:00 до 23:00 ч.

  Входът е безплатен! 

  Прочетете повече за изложбата, както и за авторите и кураторите на събитието, тук.

  Изложбата е част от проекта за изкуство, култура и иновации ПРОТОТИП на Сосиете Женерал Експресбанк, чрез който банката доближава изкуството до хората, провокира творческото мислене и развива културата. 

  С уважение,

  Екипът на Сосиете Женерал Експресбанк

   ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

  * Поп-ъп изложба: изложба, която се появява на нестандартно място за много кратко време, след което пространството се трансформира във вида, в който е функционирало преди изложбата.