експресбанк Моля изчакайте
EN

КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА ПРОГРАМАТА

Привилегиите, които премиум програмата на MasterCard® може да донесе, са разпределени в 3 безценни категории – Пътуване, Заведения и Пазаруване, обслужвани от ключови търговци в съответния бранш. За да се възползвате от тях, е достатъчен фактът, че стe премиум картодържатели на MasterCard®, както и че използвате своята карта активно.

Освен постоянните предимства, в хода на програмата ще бъдат включвани и други изненадващи предложения, които със сигурност няма да останат незабелязани. Затова не пропускайте да регистрирате своята Gold карта в специалната секция Премиум оферти, където Ви очакват подробните описания на всички привилегии, както и пълните условия за участие.


КАТАЛОГ НА ПРОГРАМАТА

Разгледай каталог на на програмата


ЕЛЕМЕНТИ НА ПРОГРАМАТА

Всеки MasterCard® премиум картодържател може да се възползва от многобройните привилегии в рамките на лоялната програма на MasterCard®, разделени в няколко безценни категории:

  • постоянни оферти, даващи възможности за пътувания, кулинарни изживявания и пазаруване с привилегии;
  • изключителни удобства в специални салони на редица международни летища;
  • други специални предложения.


ЗА КОИ КАРТИ Е ВАЛИДНА

Премиум програмата за лоялност включва MasterCard® премиум карти GOLD, PLATINUM, WORLD и WORLD ELITE, издадени на територията на България от банки или финансови институции, лицензирани да издават такива.

Програмата се провежда в периода от 01.08.2015 г. до 01.08.2016 г.. 


КАК МОГА ДА СЕ ВКЛЮЧА

Да бъдеш част от света, който заслужаваш - безценно. И много по-лесно. Регистрирайте своята MasterCard® премиум карта сега и научавай пръв за безкрайните възможности, които те очакват от специалния MasterCard® нюзлетър.


Научете повече: Пълните общи условия за програмата