експресбанк Моля изчакайте
EN
SOCIETE GENERALE PRIVATE BANKING – СВЕТОВЕН ЛИДЕР

Societe Generale Private Banking

Societe Generale Private Banking,  обслужва  частните клиенти на Societe Generale Group.
Societe Generale Private Banking е една от водещите европейски частни банки благодарение на своята експертиза в решенията за управление на личното благосъстояние, инвестиционни решения и структурирани продукти. Тя предлага специализирани и индивидуални решения за клиенти разполагащи със значителни средства и ресурси: експертен опит в инвестиционното консултиране и разпределянето на активи, управление на портфейли, взаимни фондове, пазарни решения.
Подходът на Societe Generale Private Banking се основава на личните взаимоотношения между клиентите и частния банкер. Частният банкер работи в тясно сътрудничество с екипите от експерти, за да отговори на нуждите на клиента.
Като фокусирана върху взаимоотношенията частна банка, Societe Generale Private Banking се ангажира да бъде неизменно до Вас. 
Представена в 11 държави по целия свят, Societe Generale Private Banking  предлага услуги за клиенти, разполагащи със значителни средства и ресурси.
Societe Generale Private Banking е с над 2 500 служители и 119 милиарда евро управлявани активи (към 30 септември 2017 г.). Societe Generale Private Banking е носител на редица награди: 
  • Best Wealth Planning Team (Wealth Briefing European Awards, 2017)
  • Best Wealth Manager in France – Affiliate Bank (Leaders de la Finance, 2017)
  • Best Private Bank for Entrepreneurs in Western Europe (Global Finance, 2016)
  • Best Private Bank in France (Global Finance, 2016)
  • Best Private Bank in Monaco (Global Finance, 2016)
  • Outstanding Wealth Manager – Customer Relationship Service and Engagement (Private Banker International, 2016)
  • Outstanding Private Bank for Relationship Service and Engagement (Private Banker International, 2016)
  • Best Private Bank in the UK Crown Dependencies (Private Banker International, 2016) 
------------------------------------------------------------------------------------------------------ 
Информацията на тази интернет страница е изготвена единствено с цел маркетингова комуникация. Съдържанието на страницата няма за цел предоставяне на инвестиционна услуга или инвестиционен съвет и не представлява, и при никакви обстоятелства не следва да се счита изцяло или частично като оферта, агитиране, съвет, персонална препоръка или покана за оферта за закупуване, записване или продажба на инвестиционна услуга или финансов инструмент(и).